Jenthé Adriaens
27 juni 1994
Heist-op-den-Berg, België
runninggirl@skynet.be
http://jenthe-adriaens.skynetblogs.be

 
Picture

Mijn familie

Mama : Ilse Verlinden, 29/1/1966
Papa : Erik Adriaens, 11/3/1964
Broers :
Jens Adriaens, 8/5/1991, studeert aan KHIK in Vorselaar (leerkracht lager onderwijs).  Hij is eveneens aangesloten bij Duffel Atletiek Club, en loopt vooral 400 m - 800 m en 1500 m.
Joren Adriaens, 8/5/1991, studeert aan KULeuven (kinesitherapie en revalidatiewetenschappen).  Joren voetbalt bij Olympia Wijgmaal (3de nationale).

Studies

Heilig-Hartscholen  Heist-op-den-Berg  6de jaar wiskunde-moderne talen

Mijn idool

Sven Nys

Club

Duffel Atletiek Club

Trainster

Véronique Collard (begeleiding Etienne Dierman).

Persoonlijke records

300 m : 46"61 (Lier/2008)
400 m : 63"07 (Tongerlo/2009)
800 m : 2'16"96 (Heusden-Zolder 2010)
1000 m : 2'57"99 (Brussel 2010)
1500 m : 4'41"50 (Merksem/2008)
Mijl : 5'11"01 (Alken/2008)
2000 m : 6'34"02 (Tessenderlo/2008) (Provinciaal record)
3000 m : 10'56"91 (Ninove/2010)

Palmares

2005 : 1ste veldloopoverwinning pupillen (Hulshout)
2005 : Gouden 800 m pupillen (Lebbeke) : 1ste plaats
2005 : Provinciaal kampioenschap 1000 m pupillen (Lier) : 2de plaats
2005 : Voorprogramma Europees kampioenschap veldlopen miniemen (Tilburg) : 6de plaats
2006 : Memorial Van Damme ING Kids-Run 1000 m (Brussel) : 3de plaats
2006 : Cross-Cup Relays miniemen (Gent) : 1ste plaats
2006 : Landelijk kampioenschap SVS veldlopen (Sint-Niklaas) : 1ste plaats
2007 : Cross-Cup veldlopen miniemen (Mol) : 1ste plaats
2007 : Belgisch kampioenschap veldlopen miniemen (Oostende) : 3de plaats
2007 : Provinciaal kampioenschap 1000 m miniemen (Kapellen) : 1ste plaats
2007 : KBC-Nacht van de Atletiek 1000 m miniemen (Heusden-Zolder) : 2de plaats
2007 : Memorial Van Damme ING Kids-Run 1000 m (Brussel) : 2de plaats
2007 : Belgisch kampioenschap 1000 m miniemen (Nijvel) : 2de plaats
2008 : Cross-Cup veldlopen kadetten (Hannuit) : 1ste plaats
2008 : Belgisch kampioenschap veldlopen kadetten (Oostende) : 5de plaats
2008 : KBC-Nacht van de Atletiek 800 m kadetten (Heusden-Zolder) : 2de plaats
2008 : Vlaams kampioenschap 1500 m kadetten (Vilvoorde) : 1ste plaats
2008 : Provinciaal kampioenschap 4 x 800 m alle categorieën (Duffel) : 1ste plaats
2008 : Cross-Cup Relays kadetten (Gent) : 1ste plaats
2009 : Provinciaal kampioenschap SVS 1500 m : 1ste plaats
2009 : Provinciaal kampioenschap 4 x 800 m scholieren (Kapellen) : 1ste plaats
2010 : Provinciaal kampioenschap 800 m indoor scholieren (Gent) : 1ste plaats
2010 : Vlaams kampioenschap 800 m scholieren (Gent) : 2de plaats
2010 : Provinciaal kampioenschap veldlopen scholieren (Mechelen) : 2de plaats
2010 : Belgisch kampioenschap veldlopen scholieren (Oostende) : 5de plaats
2010 : Provinciaal kampioenschap 1500 m scholieren (Burcht) : 1ste plaats
2010 : Memorial Van Damme 1000 m scholieren (Brussel) : 3de plaats
2011 : Europees veldloopkampioenschap voor clubteams (San Vittore Olona) : 26ste plaats